klinika dentare

Welcome to our Blog

Klinik Dentare

Kirurgji Orale

Kirurgji Orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale në kavitetin e gojes.

Përgjithësishtë, kirurgjia është heqja e dhëmbëve të konsumuar, heqja e dhëmbeve të pjekurisë dhe heqja e dhëmbëve për të mundësuar drejtimin e dhëmbëve me aparate ortodontike. Heqja e rrënjëve të mbetura që mund të çojnë në infeksione të kockës mbetet si nje nga nderhyrjet me te rendesishme.