klinika dentare

Welcome to our Blog

stomatologji

Stomatologji Estetike

Stomatologji estetike ne klinike dentare TriDont. Ajo ka në përbërje gjithë trajtimet dentare të krijuara për të përmirësuar buzëqeshjen. Stomatologji estetike rregullon dhëmbët e çngjyrosur, te frakturuar dhe gjithashtu dhëmbët e përhapur keq.

Duke filluar nga fasetat e porcelanit, mbushjet e bardha të dhëmbëve. Me pas kalojme tek metodat e zbardhimit, një shumëlloshmëri trajtimesh ka si qëllim të vetëm t’a rikthejë shëndetin dhe gjallërinë e buzëqeshjes suaj.