klinika dentare

Besojeni apo jo buzëqeshja tregon shumë për karakterin tuaj .

Çfarë ju ofrojmë ne TriDont

Klinike dentare Shërbimet

TriDont ju ofron shërbime për drejtimin e dhëmbëve dhe mbajten e shëndetshme të gojës suaj.

Ortodonci

Ortodoncia është një specialitet i stomatologjisë që merret me diagnostikimin, parandalimin dhe korrigjimin e dhëmbëve dhe nofullave.

klinike dentare sherbimet

Protetik

Fjala protez rrjedh nga fjala greke "PROTHESIS"- qe do te thot kompenzim.

klinike dentare sherbimet

Implantologji

Zëvendësimi i dhëmbit që mungon, pas vlerësimit të strukturës kockore nga mjeku specialiste

klinike dentare sherbimet