Ortodonci

Ortodoncia është një specialitet i stomatologjisë që merret me diagnostikimin, parandalimin dhe korrigjimin e dhëmbëve dhe nofullave.

Protetik

Fjala protez rrjedh nga fjala greke "PROTHESIS"- qe do te thot kompenzim.

Implantologji

Zëvendësimi i dhëmbit që mungon, pas vlerësimit të strukturës kockore nga mjeku specialiste

Rastet e pacientëve tanë në TriDont ju tregojnë punën dhe përkushtim tonë

Pa gërryer asnjë milimetër nga dhëmbët natyral, tani buzëqeshja ka marrë më shumë formë dhe frika që ngjyra e dy dhëmbëve të punuar do të dallohej nga dhëmbët natyral jo vetëm nuk ekziston më, por është dhe lumturia më e madhe e saj.

Me 4 kurora zirkoni në dhëmbët e parë dhe me kurora porcelani në pjesën tjetër, kemi ëmbëlsuar fytyrën e pacientes tonë.  Edhe pse janë përdorur dy materiale të ndryshme #porcelan dhe #zirkon, diferenca midis tyre nuk dukej fal mjekëve dhe laboranteve artist

I gjithë rezultati i pacientës është arritur me metodën e padukshme 3D për drejtimin e dhëmbëve , prerjen e mishrave të dhëmbëve me laser kirurgjikal dhe disa mbushje të vogla estetike në dhëmbët e saj të parë që forma të duket më e madhe dhe më e bukur!