klinika dentare

WE ARE TriDont And We Care!

1

Buzëqeshja Hollivudiane

Buzëqeshja Hollivudiane

Një buzëqeshje e cila nuk nxjer në pahë dhëmbët tregon munges vetëbesimi dhe ky fenomen mund të shihet si negativ nga disa njerëz duke ndikuar në jetën tuaj personale apo profesionale.

Shiko postimin...

2

Larja e dhëmbëve

Larja e Dhëmbëve

Rekomandojmë që dhëmbët tuaj të lahen të paktën 30 minuta pas konsumimit të ushqimit. ⏱ Larja e dhëmbëve menjëherë pas ushqimit mund të dëmtoj smaltin natyral të dhëmbit.🦷

Shiko Postmin...

1

Aparati ortodontik

Aparati Ortidontik

Të arrini një buzëqeshje të bukur😁 mund të jetë pak i mundimshëm, sidomos pjesa e mbajtjes së higjienes së mirë të dhëmbëve 🧼. Pjesa më e vështirë është pastrimi i ushqimeve të mbetura🥐🧀 tek pllakat metalike dhe pastrimi i pllakës dentare🧫. Mospastrimi i këtyre zonave të vështirëa sjell skuqje dhe gjakosje të mishrave të dhëmbëve 🩸

Shiko Postimin...

Besojeni apo jo buzëqeshja tregon shumë për karakterin tuaj !

Rezervoni një takim ne klinike dentare

Stafi Ynë

SPecialistët me të cilët ju do të punoni ndodhen ne kliniken dentare TriDont

Stafi Ynë Tiranë

Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare

Stafi Ynë Ferizaj

Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
klinike dentare
Klinik Dentare

Stafi Ynë Tiranë

Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare

Stafi Ynë Ferizaj

Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
Klinik Dentare
klinike dentare

Ky është momenti më i bukur për ti dhënë një shans dhëmbëve tuaj

Klinike Dentare Tridont qëndron aktive

Telefon

Ferizaj  044 897 005 
Tiranë  069 659 0652

Email Address

dr.tridont@gmail.com

Orari

Hënë-Premte: 09:00 – 20:00
E Shtunë: 09:00-15:00

Adresa

Komuna e Parisit , Kika 2 , Godina 11 , Kati 2

Pacientët tanë

Klinik Dentare Klinike Dentare

Pa gërryer asnjë milimetër nga dhëmbët natyral, tani buzëqeshja ka marrë më shumë formë dhe frika që ngjyra e dy dhëmbëve të punuar do të dallohej nga dhëmbët natyral jo vetëm nuk ekziston më, por është dhe lumturia më e madhe e saj.

Klinik Dentare Klinike Dentare

Me 4 kurora zirkoni në dhëmbët e parë dhe me kurora porcelani në pjesën tjetër, kemi ëmbëlsuar fytyrën e pacientes tonë.  Edhe pse janë përdorur dy materiale të ndryshme #porcelan dhe #zirkon, diferenca midis tyre nuk dukej fal mjekëve dhe laboranteve artist

Klinik Dentare Klinike Dentare

I gjithë rezultati i pacientës është arritur me metodën e padukshme 3D për drejtimin e dhëmbëve , prerjen e mishrave të dhëmbëve me laser kirurgjikal dhe disa mbushje të vogla estetike në dhëmbët e saj të parë që forma të duket më e madhe dhe më e bukur!