klinika dentare

Ortodonci

Ortodoncia është një specialitet i stomatologjisë që merret me diagnostikimin, parandalimin dhe korrigjimin e dhëmbëve dhe nofullave.

klinike dentare sherbimet

Protetik

Fjala protez rrjedh nga fjala greke "PROTHESIS"- qe do te thot kompenzim.

klinike dentare sherbimet

Implantologji

Zëvendësimi i dhëmbit që mungon, pas vlerësimit të strukturës kockore nga mjeku specialiste

klinike dentare sherbimet

Rastet e pacientëve tanë në TriDont ju tregojnë punën dhe përkushtim tonë

Klinik Dentare Klinik Dentare

Pa gërryer asnjë milimetër nga dhëmbët natyral, tani buzëqeshja ka marrë më shumë formë dhe frika që ngjyra e dy dhëmbëve të punuar do të dallohej nga dhëmbët natyral jo vetëm nuk ekziston më, por është dhe lumturia më e madhe e saj.

Klinik Dentare Klinik Dentare

Me 4 kurora zirkoni në dhëmbët e parë dhe me kurora porcelani në pjesën tjetër, kemi ëmbëlsuar fytyrën e pacientes tonë.  Edhe pse janë përdorur dy materiale të ndryshme #porcelan dhe #zirkon, diferenca midis tyre nuk dukej fal mjekëve dhe laboranteve artist

Klinik Dentare Klinik Dentare

I gjithë rezultati i pacientës është arritur me metodën e padukshme 3D për drejtimin e dhëmbëve , prerjen e mishrave të dhëmbëve me laser kirurgjikal dhe disa mbushje të vogla estetike në dhëmbët e saj të parë që forma të duket më e madhe dhe më e bukur!

Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare
Klinik Dentare Klinik Dentare