Besojeni apo jo buzëqeshja tregon shumë për karakterin tuaj

Çfarë ju ofrojmë

Shërbimet
TriDont

TriDont ju ofron shërbime për drejtimin e dhëmbëve dhe mbajten e shëndetshme të gojës suaj.

Ortodonci

Ortodoncia është një specialitet i stomatologjisë që merret me diagnostikimin, parandalimin dhe korrigjimin e dhëmbëve dhe nofullave.

Protetik

Fjala protez rrjedh nga fjala greke "PROTHESIS"- qe do te thot kompenzim.

Implantologji

Zëvendësimi i dhëmbit që mungon, pas vlerësimit të strukturës kockore nga mjeku specialiste