klinika dentare

Mësoni rreth familjes së madhe TriDont

Shape

Pranë jush

15 vite Tridont

“Buzëqesh i lumtur”

TriDont Dental

Rrugëtimi i TriDont

Klinika jonë Dentare ne Tirane e ka filluar rrugëtimin e saj 37 vite më parë, më 1983 në qytetin e Ferizajit në Kosovë, e quajtur «Klinika Specialistike Dhëmbi » dhe është themeluar  nga Dr. Teki Shehu.

Stomatologjia u kthye në një traditë në familjen Shehu, e cila u ruajt dhe nga pasardhësi i Dr. Tekiut.

Ai ju ka transmetuar ndërvite pasardhësve të tij gjithë pasionin dhe dashurinë për këtë profesion.

Dr. Kushtrim Shehu, Dr.  Ngadhnjim Shehu dhe Dr. Tringa Shehu janë mjekët stomatologë që kanë trashëguar profesionin e babait të tyre, duke u specializuar ne fusha të ndryshme, por me një qëllim të vetëm; Të jenë po aq human dhe të ndershëm me pacientët që gjithmonë kanë marrë më të mirën nga klinika jonë!

Më pas klinika hapi dyert e saj në qytetin e Prishtinës në vitin 2014 dhe në Qytetin e Tiranës në Shqipëri në vitin 2013 nga Dr. Donin Guxho dhe Dr. Tringa ( Shehu) Guxho  me emrin « Klinika Dentare TriDont »

Me plot pasion dhe përkushtim , mjekët e klinikës kanë studiuar dhe janë trajnuar në vendet më të zhvilluara të Europës si dhe në New York University, College of Dentistry »

Shape

Njihuni Me ne

Familja e madhe TriDont

TriDont ju përkushtohet çdo ditë juve, atyre që na besuar dhe atyre që do të na besojnë.⠀Ne e dim se sa e çmuar është një buzëqeshje, ndaj i japim asaj gjithmonë përkujdesin dhe vëmendjen që meriton 

STAFI TIRANË

Dr. Donin

Doktor Stomatolog

Dr.Spc. Tringa

Doktoresh Ortodonte

Dr.Spc. Eri

Kirurg Maksiofacial

STAFI FERIZAJ

Dr.Spc. Kushtrim

Doktor Specialist Stomatolog

Dr.Spc. Kushtrim

Doktor Stomatolog SPC. i protetikës dentare

Dr. Ngadhnjim

Mjek Stomatolog

Dr. Dhurata

Mjeke Stomatologe

Agnesa

Asistente Dentare
Shape

Ky është momenti më i bukur për ti dhënë një shans dhëmbëve tuaj

Klinika Tridont qëndron aktive

Telefon

Ferizaj  044 897 005 
Tiranë  069 659 0652

Email Address

dr.tridont@gmail.com

Opening Hours

Hënë-Premte: 10:00 – 19:00
E Shtunë: 09:00-15:00

E Diela: Pushim

Address

Rruga Tish Daija , Kompleksi Kika 2 , Godina 11c