klinika dentare

Welcome to our blog

stomatologji

Stomatologji Estetike

Stomatologji estetike ne klinike dentare TriDont. Ajo ka në përbërje gjithë trajtimet dentare të krijuara për të përmirësuar buzëqeshjen. Stomatologji estetike rregullon dhëmbët e çngjyrosur,

Read More »
klinike dentare sherbimet

Protetik Dentare

Protetik Dentare është degë e stomatologjisë që merret me ndërtimin dhe vendosjen e protezave të dhëmbëve të munguar ose të një pjese të tyre, si

Read More »
klinike dentare sherbimet

Implantologji Dentare

  Implantologji Dentare është një degë e stomatologjisë që gjen përdorim të gjerë tek pacientët me humbje të pjesshme ose të plotë të elementeve dentare

Read More »
Klinik Dentare

Kirurgji Orale

Kirurgji Orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale në kavitetin e gojes. Përgjithësishtë, kirurgjia është heqja e dhëmbëve të konsumuar, heqja e

Read More »
klinike dentare sherbimet

Ortodoncia Dentare

Ortodoncia është një specialitet i stomatologjisë që merret me diagnostikimin, parandalimin dhe korrigjimin e dhëmbëve dhe nofullave të keqpozicionuara.

Read More »